1 кг
замороженої скумбрії
0,5 л. води
50 гр. солі
25 гр. цукру
50 гр. оцту
приправи: перець духмяний (3 шт.), лавровий лист (3 шт.), гвоздика (2 шт.),
суміш перців (1 ч. лож.)...
1 кг форелі
посолити, поперчити, полити лимонним соком і залишити на 2-3 години.
0,5 кг картоплі почистити і порізати дрібною соломкою.
2 середніх цибулини почистити, порізати перами і перемішати з картоплею. Все
посолити і виложити на змащене жиром деко.
На картоплю виложити рибу...
Соус: 100
г олії
3-5 нарублених зубчика часника
зелень петрушки, трошки солі
700 г філе риби (я мала хек)
1 качан капусти
4-5 кусочків розмоченого в воді хліба
1-2 цибулини
сіль, чорний перець...
Основою
всіх рибних супів є рибний бульйон і від того, як він
приготований, багато в чому залежать смакові достоїнства рибного супу. За
старих часів, наприклад, юшкою називали тільки чистий рибний навар (бульйон)...
(Можливі заміни: судак,
кефаль) Цей рецепт сходить на початок століття. Використання в начинці
чорносливу може здатися несподіваним, проте він відмінно поєднується зі всім
блюдом і, крім того, дуже живильний...