Вівторок, 23.04.2024
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія

У розділі матеріалів: 30
Показано матеріалів: 21-30
Сторінки: « 1 2 3

1 кг замороженої скумбрії
0,5 л. води
50 гр. солі
25 гр. цукру
50 гр. оцту
приправи: перець духмяний (3 шт.), лавровий лист (3 шт.), гвоздика (2 шт.), суміш перців (1 ч. лож.)...

Наша кулінарія | Переглядів: 972 | Додав: Marik | Дата: 11.04.2011 | Коментарі (0)

1 кг форелі посолити, поперчити, полити лимонним соком і залишити на 2-3 години.
0,5 кг картоплі почистити і порізати дрібною соломкою.
2 середніх цибулини почистити, порізати перами і перемішати з картоплею. Все посолити і виложити на змащене жиром деко.
На картоплю виложити рибу...


Наша кулінарія | Переглядів: 507 | Додав: Marik | Дата: 11.04.2011 | Коментарі (0)

Беоремо карасі – 1,2 кг, сухарі панірувальні – 100 г (борошно), сметани потрібно взяти – 2 склянки, обовязково зелень петрушки, кропу – по 20 г, сіль додавати за смаком.

Карасі посолити, обваляти в сухарях (борошні), підсмажити на сковороді, додати 2 склянки сметани, тушкувати 10-15 хв., Посипати кропом і петрушкою...

Наша кулінарія | Переглядів: 710 | Додав: Marik | Дата: 11.04.2011 | Коментарі (0)

1 кг риби,
200 г білих грибів або шампіньйонів,
2,5 столової ложки топленого вершкового масла,
2 яйця,
3 столових ложки мелених сухарів,
сіль і перець на смак.
..

Наша кулінарія | Переглядів: 591 | Додав: Marik | Дата: 11.04.2011 | Коментарі (0)

Соус: 100 г олії
3-5 нарублених зубчика часника
зелень петрушки, трошки солі
700 г філе риби (я мала хек)
1 качан капусти
4-5 кусочків розмоченого в воді хліба
1-2 цибулини
сіль, чорний перець...

Наша кулінарія | Переглядів: 526 | Додав: Marik | Дата: 11.04.2011 | Коментарі (0)

Краще смакує холодною.
заморожені оселедці штуки 3-4
багато цибулі
олія
перець чорний горошком
зерна коріандру
лавровий листок
сіль...


Наша кулінарія | Переглядів: 901 | Додав: Marik | Дата: 11.04.2011 | Коментарі (0)

Основою всіх рибних супів є рибний бульйон і від того, як він приготований, багато в чому залежать смакові достоїнства рибного супу. За старих часів, наприклад, юшкою називали тільки чистий рибний навар (бульйон)...

Наша кулінарія | Переглядів: 1856 | Додав: Marik | Дата: 11.04.2011 | Коментарі (0)

Скумбрію (чи карпа, амура) добре натерти сіллю, білим перцем, можна приправою до риби та скропити лим.соком, дати так трохи постояти

а тим часом притушити на росл, олії цибулю з морквою, коли охолоне, нафарширувати нею рибу, зробити надрізи

або овочі (моркву, цибулю, помідори) порізати грубими скибочками

розкласти так ніби зробити "подушку" для риби.

та запекти у фользі чи у рукаві для запікання.


Перед вимиканням духовки на пару хвилин відкрити фольгу аби рибка трошки підрум'янилась...



Наша кулінарія | Переглядів: 653 | Додав: Marik | Дата: 11.04.2011 | Коментарі (0)

125 г риби, 6 г муки, 10 г сала рослинного, 10 г яйця, 5 г сиру, 8 г масла вершкового, 150 г картоплі, 100 г соусу, перцю, зелені...
Наша кулінарія | Переглядів: 909 | Додав: Marik | Дата: 11.04.2011 | Коментарі (0)

(Можливі заміни: судак, кефаль) Цей рецепт сходить на початок століття. Використання в начинці чорносливу може здатися несподіваним, проте він відмінно поєднується зі всім блюдом і, крім того, дуже живильний...
Наша кулінарія | Переглядів: 536 | Додав: Marik | Дата: 11.04.2011 | Коментарі (0)

1-10 11-20 21-30
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz