Середа, 11.12.2019
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія

У розділі матеріалів: 30
Показано матеріалів: 11-20
Сторінки: « 1 2 3 »

500 г риби, 4 баклажана, 100 г рослинної або топленого масла, 1 ст. ложка борошна, 125 мл гранатового соку, зерна граната, зелена цибуля, чабер, базилік, петрушка, сіль.Баклажани нарізати кружечками, залити солоним окропом і потримати в ньому 2 хв. Воду злити, баклажани викласти в один шар на дошку, покласти зверху іншу дошку, притиснути вантажем. Потримати близько півгодини, а потім обсмажити в розпеченому маслі. Рибу очистити, нарізати невеликими шматками, вимити, обсушити, посолити, обваляйте в борошні, обсмажити в киплячому маслі з усіх сторін.Готову рибу викласти на блюдо, навколо і зверху розкласти баклажани, полити соком, посипати подрібнених цибулею і зеленню, а також зернами граната...

Наша кулінарія | Переглядів: 376 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

250 г філе тріски або морського окуня, 600 г картоплі, 1 морква, 0,5 кореня петрушки, 1 маленька цибулина, лавровий лист, чорний перець горошком, сіль.Рибу нарізати невеликими шматочками. Картоплю, петрушку і моркву очистити і нарізати соломкою, цибуля - півкільця.Моркву відварити в підсоленій воді до підлозі готовності, додати цибулю, петрушку і картоплю, довести до кипіння, покласти рибу, лавровий лист, перець, посолити за смаком. Варити до готовності...

Наша кулінарія | Переглядів: 387 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

2 оселедця слабкою солі, 10 бульб картоплі, 2 маринуванні або солоних огірка, 1 яйце, 1 помідор, кріп.Для соусу: 1,5 склянки сметани, 2 ч. ложки гірчиці, цукор, білий Меленна перець.Оселедець очистити від шкіри і кісток, нарізати дуже тонкими скибочками. Картопля відварити в мундирі, остудити, очистити, нарізати невеликими кубиками. Огірки нарізати "маленькими кубиками. Яйце зварити круто, остудити, очистити, нарізати скибочками. Помідор вимити, обсушіті, нарізати тонкими шматочками. Кріп вимити, обсушіті, дрібно порубаті.З’єднати оселедець, картопля та огірки, залити соусом, пріготованім з сметани, гірчиці, цукру і перцю. Дати настоятіся в холодильнику. Перемішати, викласти в салатники, посипати кропить, прикрасити шматочками помідора, скибочками яйця. Замість огірків можна використовувати 2 кисло солодких яблука або 100 г зеленої цибулі...

 

Наша кулінарія | Переглядів: 392 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

700 г філе свіжого тунця, 4 ст. ложки рослинної олії, 8 скибочок бекону, 20 свіжих печериць, 20 головок цибулі-севка, 3 стебла селери, 3 моркви, 4 ст. ложки борошна, 1 склянка подрібнених помідорів без шкірки і насіння, 2 склянки червоного вина, 1 склянка яловичого бульйону. 2 ч. ложки гострого соусу, 1 ч. ложка соєвого соусу, 0,5 ч. ложки солодкої гірчиці, 0,25 ч. ложки чорного перцю грубого помолу, 0,25 ч. ложки солі.Бекон нарізати смужками. Стебла селери дрібно порубати. Моркву очистити і нарізати тонкими кружечками або тонкою соломкою. Філе риби нарізати маленькими кубиками. Бекон обсмажити на сухій сковороді, додати рослинну олію, очищену цибулю-севок (цілими цибулину), селера і моркву, ретельно перемішати і обсмажити суміш на слабкому вогні, постійно помішуючи, протягом 3-5 хв. Додати борошно і пассеровать ще 3 хв.Після цього покласти очищені і нарізані гриби і помідори, влити вино, бульйон, додати гострий і соєвий соус, гірчицю, перець і сіль. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні ще 20 хв. Потім додати і готувати 30 хв під кришкою...

 

Наша кулінарія | Переглядів: 372 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

500 г тріски або палтуса гарячого копчення, 6 бульб картоплі, 3 ст. ложки подрібненого кропу, 250 г редису, 2 яблука, 2 яйця, 200 г сметани, сіль.Рибу очистити від шкіри, дрібно нарізати. Картопля відварити в мундирі, остудити, очистити, нарізати кубиками. Редис і яблука нарізати так само. Інгредієнти з’єднати, посолити за смаком, перемішати, викласти в салатники, полити сметаною.Посипати подрібнених кропом і прикрасити часточками варених яєць...

Наша кулінарія | Переглядів: 449 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

1 кг коропа, 200 г свіжих білих грибів або печериць, 70 г вершкового масла, 2 цибулини, 1,5 склянки сметани, 100 г тертого гострого сиру, 1 ст. ложка борошна, 2 ст. ложки панировочных сухарів, білий мелений перець, сіль. Рибу очистити, випотрошіть, зрізати філе, викласти його на змазаний маслом деко, запекти в розігрітій духовці, не доводячи до готовності...

Наша кулінарія | Переглядів: 669 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

1 кг риби, 50 г вершкового масла, 1 склянку свіжого кизилу (або 0,5 склянки сушеної), часник, кріп, сіль.Рибу очистити, випотрошіть, нарізати порційними кусками. Форму змастити олією, викласти рибу, посипати її сіллю. Запікати в духовці до утворення рум’яної ко-рочки. Кизил залити такою кількістю води, щоб вона ледь покривала ягоди, відварити, протерти через сито разом з рідиною, посолити, додати товчений часник за смаком, знову протерти.Рибу викласти на блюдо, залити Кизилова підливою, посипати подрібненої зеленню...

Наша кулінарія | Переглядів: 562 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

200 г шпроти в олії, 200 г м’якоті білого хліба, 2 зубчики часнику, 15 г зелені петрушки, 0,5 лимона.Часник розчавити. Петрушку вимити, обсушити, дрібно нарізати. З лимона вичавити сік. Хліб дрібно нарізати, подрібніть за допомогою блендера в крихту. Додати шпроти разом з олією, часник і сік. Збити до утворення однорідної маси. Додати зелень і перемішати...

Наша кулінарія | Переглядів: 365 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

500 г будь-якої риби, 1 цибулина, 2 солоних огірка, 2 ст. ложки рослинної олії, 1-2 ст. ложкі томатної пасти, 1 склянка води, червоний мелений перець, сіль.Рибу нарізати порційними кусками. Цибулю дрібно порубати, обсмажити в олії, перекласти в горшочек, поставити в духовку. Тушкувати 10 хв. Потім покласти рибу, нарізані кружечками огірки, потім ще 10 хв.Посолити і поперчити до смаку, влити воду, додати томатну пасту, накрити горшочек кришкою і тушкувати в духовці до готовності...

Наша кулінарія | Переглядів: 448 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

800г свіжого коропа

40 г копченого сала

1,1 кг картоплі

соус сметанний з цибулею

сіль, чорний мелений перець

зелень петрушки...

Наша кулінарія | Переглядів: 476 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

1-10 11-20 21-30
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2019
Конструктор сайтів - uCoz