Середа, 29.01.2020
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Суп з рибою по-домашньому

250 г філе тріски або морського окуня, 600 г картоплі, 1 морква, 0,5 кореня петрушки, 1 маленька цибулина, лавровий лист, чорний перець горошком, сіль.Рибу нарізати невеликими шматочками. Картоплю, петрушку і моркву очистити і нарізати соломкою, цибуля - півкільця.Моркву відварити в підсоленій воді до підлозі готовності, додати цибулю, петрушку і картоплю, довести до кипіння, покласти рибу, лавровий лист, перець, посолити за смаком. Варити до готовності.

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (16.04.2011)
Переглядів: 400 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2020
Конструктор сайтів - uCoz