Четвер, 28.03.2024
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Короп запечений по ужгородськи

Коропа вичистити, розрізати уздовж навпіл, половинки порізати на шматки (порційні). Шматки нашпигувати копченим салом, посолити, поперчити. У каструлю укласти шар відварної картоплі (кружечками), шар риби, шар картоплі, шар риби. Залити сметанним соусом з цибулею і запекти до готовності в духовці. Готову страву посипати зеленню петрушки.

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (16.04.2011)
Переглядів: 673 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz