Середа, 29.01.2020
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Риба з Кизилова підливкою

1 кг риби, 50 г вершкового масла, 1 склянку свіжого кизилу (або 0,5 склянки сушеної), часник, кріп, сіль.Рибу очистити, випотрошіть, нарізати порційними кусками. Форму змастити олією, викласти рибу, посипати її сіллю. Запікати в духовці до утворення рум’яної ко-рочки. Кизил залити такою кількістю води, щоб вона ледь покривала ягоди, відварити, протерти через сито разом з рідиною, посолити, додати товчений часник за смаком, знову протерти.Рибу викласти на блюдо, залити Кизилова підливою, посипати подрібненої зеленню.

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (16.04.2011)
Переглядів: 575 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2020
Конструктор сайтів - uCoz