Середа, 19.02.2020
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Тушкована риба «Пир Нептуна»
500 г будь-якої риби, 1 цибулина, 2 солоних огірка, 2 ст. ложки рослинної олії, 1-2 ст. ложкі томатної пасти, 1 склянка води, червоний мелений перець, сіль.Рибу нарізати порційними кусками. Цибулю дрібно порубати, обсмажити в олії, перекласти в горшочек, поставити в духовку. Тушкувати 10 хв. Потім покласти рибу, нарізані кружечками огірки, потім ще 10 хв.Посолити і поперчити до смаку, влити воду, додати томатну пасту, накрити горшочек кришкою і тушкувати в духовці до готовності.
Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (16.04.2011)
Переглядів: 459 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2020
Конструктор сайтів - uCoz