500 г
риби, 4 баклажана, 100 г
рослинної або топленого масла, 1 ст. ложка борошна, 125 мл гранатового соку,
зерна граната, зелена цибуля, чабер, базилік, петрушка, сіль.Баклажани нарізати
кружечками, залити солоним окропом і потримати в ньому 2 хв. Воду злити,
баклажани викласти в один шар на дошку, покласти зверху іншу дошку, притиснути
вантажем. Потримати близько півгодини, а потім обсмажити в розпеченому маслі.
Рибу очистити, нарізати невеликими шматками, вимити, обсушити, посолити,
обваляйте в борошні, обсмажити в киплячому маслі з усіх сторін.Готову рибу
викласти на блюдо, навколо і зверху розкласти баклажани, полити соком, посипати
подрібнених цибулею і зеленню, а також зернами граната.
|