Четвер, 20.02.2020
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Риба з баклажанами

500 г риби, 4 баклажана, 100 г рослинної або топленого масла, 1 ст. ложка борошна, 125 мл гранатового соку, зерна граната, зелена цибуля, чабер, базилік, петрушка, сіль.Баклажани нарізати кружечками, залити солоним окропом і потримати в ньому 2 хв. Воду злити, баклажани викласти в один шар на дошку, покласти зверху іншу дошку, притиснути вантажем. Потримати близько півгодини, а потім обсмажити в розпеченому маслі. Рибу очистити, нарізати невеликими шматками, вимити, обсушити, посолити, обваляйте в борошні, обсмажити в киплячому маслі з усіх сторін.Готову рибу викласти на блюдо, навколо і зверху розкласти баклажани, полити соком, посипати подрібнених цибулею і зеленню, а також зернами граната.

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (16.04.2011)
Переглядів: 386 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2020
Конструктор сайтів - uCoz