П`ятниця, 26.04.2024
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Салат з копченої риби

500 г тріски або палтуса гарячого копчення, 6 бульб картоплі, 3 ст. ложки подрібненого кропу, 250 г редису, 2 яблука, 2 яйця, 200 г сметани, сіль.Рибу очистити від шкіри, дрібно нарізати. Картопля відварити в мундирі, остудити, очистити, нарізати кубиками. Редис і яблука нарізати так само. Інгредієнти з’єднати, посолити за смаком, перемішати, викласти в салатники, полити сметаною.Посипати подрібнених кропом і прикрасити часточками варених яєць.

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (16.04.2011)
Переглядів: 624 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz