Середа, 29.01.2020
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Печеня з тунця з червоним вином

700 г філе свіжого тунця, 4 ст. ложки рослинної олії, 8 скибочок бекону, 20 свіжих печериць, 20 головок цибулі-севка, 3 стебла селери, 3 моркви, 4 ст. ложки борошна, 1 склянка подрібнених помідорів без шкірки і насіння, 2 склянки червоного вина, 1 склянка яловичого бульйону. 2 ч. ложки гострого соусу, 1 ч. ложка соєвого соусу, 0,5 ч. ложки солодкої гірчиці, 0,25 ч. ложки чорного перцю грубого помолу, 0,25 ч. ложки солі.Бекон нарізати смужками. Стебла селери дрібно порубати. Моркву очистити і нарізати тонкими кружечками або тонкою соломкою. Філе риби нарізати маленькими кубиками. Бекон обсмажити на сухій сковороді, додати рослинну олію, очищену цибулю-севок (цілими цибулину), селера і моркву, ретельно перемішати і обсмажити суміш на слабкому вогні, постійно помішуючи, протягом 3-5 хв. Додати борошно і пассеровать ще 3 хв.Після цього покласти очищені і нарізані гриби і помідори, влити вино, бульйон, додати гострий і соєвий соус, гірчицю, перець і сіль. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні ще 20 хв. Потім додати і готувати 30 хв під кришкою.

 

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (16.04.2011)
Переглядів: 383 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2020
Конструктор сайтів - uCoz