Tuesday, 17.05.2022
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Форель під тістом

Замісити тісто:1 яйце, 3 ст. л. сметани, сіль до смаку і борошно. Тісто повинно бути трохи мягше, ніж на вареники. Розкачати і накрити рибу суцільним пластом. Випікати при темп. 200 градусів-1 годину!

СМАЧНОГО!!!

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (11.04.2011)
Переглядів: 445 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Total of answers: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2022
Website builderuCoz