Середа, 19.02.2020
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Короп запечений з шампіньйонами

Свіжі шампіньйони очистити, промити, нарізати тонкими скибочками, скласти в сотейник, додати масло, сіль, мелений перець і влити 2 столових ложки води. Закрити сотейник кришкою і протушкувати гриби на слабкому вогні 10-15 хвилин. Почищену і випатрану рибу натерти зовні і всередині сіллю. Заправити тушковані гриби вершковим маслом, розтертим з сирими жовтками, меленими сухарями і білками, збитими в піну. Посолити, ретельно перемішати. Заповнити цим фаршем черевце риби і зашити білими нитками. Викласти на невелике деко, залити розтопленим маслом, поставити в духовку і запікати приблизно 40-45 хвилин, періодично поливаючи соком, узятим з дна дека. На гарнір подати смажену картоплю і зелений салат. Тим, хто любить рибу соковиту, можна за 5 хвилин до кінця запікання залити її сметаною (1/2 склянки). Перед подачею на стіл витягнути нитки.

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (11.04.2011)
Переглядів: 449 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2020
Конструктор сайтів - uCoz