Субота, 27.04.2024
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Фарширована щука

У Фінляндії фаршировану рибу часто завертають таким чином, що хвіст знаходиться в роті риби, і готують в круглій каструлі.На 4-6 порцій: очищена щука з невідрізаною головою -1,5 кг Начинка з чорносливу відварений рис - 60 г зварені круто і нарізані яйця - 2, розм'якшене вершкове масло -15 г, чорнослив без кісточок, розмочений в теплій воді 6-8 Верх з мелених сухарів збиті яєчні білки мелені сухарі 2 ст. ложки морська сіль, - ''/, ч. ложки білий перець ''/з ч. ложки вершкове масло, нарізане невеликими шматочками Ретельно витріть рибу паперовим рушником.Змішайте рис, нарізані яйця і розм'якшене вершкове масло. Не-щільно заповните порожнину риби цією сумішшю. Поверх начинки покладете чорнослив. Сшейте краю порожнини міцною ниткою. Нагрівайте духовку до 180"С (рівень 4). Змастіть слівоч-ним маслом дно і стінки жароміцної каструлі такого розміру, щоб риба лише-лише входила в неї, і покладете туди рибу.Верх риби змастіть яєчним білком; посипте меленими сухарями, злитиму і перцем. Покладете в каструлю шматочки вершкового масла і запікайте рибу протягом 1 або 1,5 години. Перевірте готовність, потягнувши на себе плавник риби. Якщо плавник легко відділяється, риба готова. Приберіть нитку і подавайте блюдо прямо з каструлі, використовуючи як гарнір легкий салат.

СМАЧНОГО!!!

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (11.04.2011)
Переглядів: 538 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz