Середа, 29.01.2020
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Риба тушена

Рибу розморозити, почистити від луски, відрізати голову, вийняти внутрощі.

Порізати рибу кусками не сильно малими.

Цибулю порізати кільцями, не дуже тонко, бо розлізеться)

В казанок наливаємо олію (десь пів стакана) кидаємо цибулю, викладаємо трохи риби. Солимо, даємо перець, коріандр, лавровий листок.

Потім знов шар цибулі. Потім риба. Повторюємо так, поки не закінчиться риба з цибулею. Зверху полити ще трохи олією.

Ставимо на дуже-дуже маленький вогонь. Накриваємо кришкою і тушимо 2 години. Води лити не потрібно. Риба з цибулею дасть сок.

Можна це робити і в духовці теж.

СМАЧНОГО!!!

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (11.04.2011)
Переглядів: 736 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2020
Конструктор сайтів - uCoz