П`ятниця, 19.04.2024
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Скумбрія маренована

Зварити росіл для замочування риби: вода+ сіль+ цукор+ приправи, коли закипить- влити оцет і виключити. Поставити росіл, щоб остиг.

Рибу розморозити, відділити від хребта і костей, залити росолом. Поставити в холод на 24 год. Вийняти рибу з росолу, нарізати до неї 2 середніх цибулини, полити свіжовижатим соком з лимона і додати 3 ст. лож. оливкової олії (можна і соняшникової), приправити меленою сумішшю перців. Поставити рибу в холод ще на 12 год.

СМАЧНОГО!!!


Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (11.04.2011)
Переглядів: 972 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz