Середа, 29.01.2020
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Щука, запечена під сметанним соусом

Порційні шматки, нарізані від філе риби, посипати сіллю, перцем, запаніровать в муці і підсмажити на рослинному салі. На сковороду або блюдо налити трохи сметанного соусу, покласти підсмажену рибу, а довкола розмістити скибочки обсмаженої або вареної картоплі, не закриваючи риби.На рибу покласти скибочки вареного яйця, все залити змотаним соусом, посипати тертим сиром, сбризнуть маслом і запікати в жарильній шафі 5—7 хвилин. Перед подачею посуд з готовою рибою поставити на плиту, довести до кипіння і посипати зеленню. Так само можна приготувати тріску, судака, сома, миня, осетрові риби. Час приготування 35 мин.

СМАЧНОГО!!!

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (11.04.2011)
Переглядів: 772 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2020
Конструктор сайтів - uCoz