Середа, 29.01.2020
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Скумбрія запечена

Скумбрію (чи карпа, амура) добре натерти сіллю, білим перцем, можна приправою до риби та скропити лим.соком, дати так трохи постояти

а тим часом притушити на росл, олії цибулю з морквою, коли охолоне, нафарширувати нею рибу, зробити надрізи

або овочі (моркву, цибулю, помідори) порізати грубими скибочками

розкласти так ніби зробити "подушку" для риби.

та запекти у фользі чи у рукаві для запікання.


Перед вимиканням духовки на пару хвилин відкрити фольгу аби рибка трошки підрум'янилась.

СМАЧНОГО!!!

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (11.04.2011)
Переглядів: 494 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2020
Конструктор сайтів - uCoz