П`ятниця, 29.03.2024
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Прісна риба [32]
Морська Риба [23]
Акваріумна риба [23]
Кулінарія [30]
Рибальство [87]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті

Всього матеріалів в каталозі: 195
Показано матеріалів: 21-30
Сторінки: « 1 2 3 4 5 ... 19 20 »

Природно, що на глибинах в 1,5-2 метра, вода вже починає прогріватися, але лящ на таку глибину, виходить вкрай рідко. Та й щоб вийти на мілководді, йому потрібно витратити чимало часу, для компенсації тиску. Процес руху, в сторону мілководних ділянок йде поступово і повільно, і закінчується виходом в зони нерестовищ. Особливо такі міграції ляща, спостерігаються на водосховищах.
Лящ може зайняти позиції, в місцях, де потоки талої води, несуть до основної водойми, різний корм. Але це не означає, що лящ займе місце в самій струмені. Разом з кормом, несеться всяка муть, яка значно ускладнює роботу зябер риби. Швидше він буде стояти, на краю потоку, але на значній глибині.


Лов нехижої риби | Переглядів: 2556 | Додав: Marik | Дата: 09.04.2012 | Коментарі (0)

1 кг філе білої морської риби (мерлузи, хеку, минтаю)

2 великих морквини

1 велика цибулина

2 яйця

300 г томатного соусу

1 ст. л. сухої суміші орегано, васильків, чабрецю, часнику

2 ст. л. борошна

1 ст. л. цукру

мелений чорний перець

олія для обсмажування

сіль...

Наша кулінарія | Переглядів: 3413 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

Вам знадобиться:

5-6 картоплин

близько 400 г філе сазана, білого амура або коропа

1 невелика цибулина

1 яйце

30-50 г вершкового масла (за бажанням)

3 ст. ложки з гіркою борошна

сік 1/2 лимона

1 зубчик часнику

3 ст. ложки сметани (за бажанням)

мелений чорний перець

сіль

борошно для підсипки

олія для обсмажування...

Наша кулінарія | Переглядів: 2721 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

Інгредієнти:
1 кг філе білої риби
1 лимон
пара листочків м'яти
пара листочків естрагону
сіль і перець за смаком

Для шуби:

300 г шампіньйонів
1 велика цибулина
1 морква
1 зубчик часнику
щіпка мускатного горіха
щіпка каррі
сіль і перець за смаком...

Наша кулінарія | Переглядів: 1718 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

При достатку на ринках всілякої риби багато хто купує що-небудь екзотичне або те, що простіше обробляти забуваючи при цьому про існування всім відомого карася. А даремно, вартість цієї риби, мабуть, одна з найнижчих і якщо правильно вибрати і приготувати, то м'ясо буде дуже ніжним і смачним...

Наша кулінарія | Переглядів: 1618 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

1 великий лящ, 0,5 склянки ікри, 0,5 склянки дрібно нарізаної ріпчастої цибулі, 0,5 склянки гречаної крупи, рослинна олія, 1 ст. ложка сметани, зелень, лимонний сік, сіль.Рибу очистити, видалити нутрощі і зябра, ретельно вимити, натерти сіллю всередині і зовні і змастити олією.Цибулю і ікру підрум’яниться на рослинній олії.Гречану крупу відварити в підсоленій воді до готовності, але не розварюються. Перемішати з цибулею та ікрою.Получившим фаршем начинити леща. На деко налити трохи олії, покласти леща,обмазати його сметаною і запекти в духовці.Готову рибу нарізати порційними кусками, полити лимонним соком і прикрасити зеленню...

Наша кулінарія | Переглядів: 1203 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

1,25 л квасу, 1 стакан огіркового розсолу, 1 стакан дрібно нарізаної вареної риби (ліня, судака, окуня або тріски), 2 варені моркви. 2 варених бульби картоплі, 1 стакан зеленої цибулі, 1 цибулина, 2 свіжих огірка, 1 ст. ложка зелені петрушки, 2 ст. ложки кропу, 2 ст. ложки естрагон (тархун), 3 яйця, зварених круто, 0,5 лимона, 0,5 ч. ложки чорного меленого перцю, сметана, сіль.Моркву і картоплю очистити і нарізати кубиками. Так само нарізати огірки. Ріпчаста цибуля дрібно порубати. Овочі з’єднати з рибою.Приготувати заправку: зелень петрушки, кропу, естрагон і зеленого лука залити розсолом і дати настоятися.Заправку з’єднати з овочами і рибою, перемішати, дати ще трохи настоятися, а потім посолити, поперчити, сбризнуть лимонним соком і залити квасом.Подавати зі сметаною і рубленого яйцями...

Наша кулінарія | Переглядів: 937 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

1 кг філе риби, 2 великі цибулини, 2 стручки солодкого перцю, 3 зубчики часнику, 500 г помідорів, 25 г зелені петрушки, 100 г оливкового масла, 3 ст. ложки томату-пюре, оливки, чорний мелений перець, сіль.Цибулю нарізати тонкими кільцями. Солодкий перець очистити від насіння і перегородок, нарізати соломкою. Помідори обдать окропом, очистити від шкірки, нарізати скибочками. Часник порубати. Петрушку дрібно нарізати.Масло розігріти і обсмажити в ньому рибу. Рибу витягти, в цьому ж олії обсмажити цибулю. Коли він зарумянітся, додати перець, згасити. Після цього покласти часник, по-мідори і петрушку. Томат-пюре розвести 1 склянкою води, посолити і поперчити за смаком. Получившей сумішшю залити овочі. Тушкувати 10 хв. Потім покласти рибу. Готувати на слабкому вогні 10-15 хв. Остудить, перекласти на блюдо, прикрасити оливками...

Наша кулінарія | Переглядів: 1011 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

1-1,5 кг філе риби, 2 ч. ложки цукру, 2 помідори, 2 лимона, 1 цибулина, 0,25 склянки води, рослинна олія, чорний мелений перець, сіль. Рибу промити, розрізати на порційні шматки, натерти сіллю і перцем і залишити на 10-15 хв. Ріпчаста цибуля дрібно порубати. Помідори вимити, обсушити, нарізати кубиками. Лимон вимити, нарізати кружечками або шматочками.Розігріти на сковороді олію і обсмажити у ньому цибулю. Зверху покласти рибу, на неї помідори і лимон, присипати цукром. Залити все водою і варити на слабкому вогні 35 хв...

Наша кулінарія | Переглядів: 1035 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

1,5 кг філе риби, 3 цибулини, 2 скибочки білого хліба 60, 1,5-2 склянки томатного соусу, 1 яйце, 1 стручок солодкого перцю, 2 ст. ложки рослинної олії, 0,5 ч. ложки чорного меленого перцю, сіль.Хліб вимочіть в теплій воді і віджати. Рибу, хліб і 1 цибулину пропустити через м’ясорубку. Додати яйце, перець і сіль. Ретельно перемішати. З отримав фаршу сформувати кульки.Залишився лук очистити, нарізати кільцями. Солодкий перець очистити від насіння і перегородок, нарізати квадратиками.Цибулю і перець покласти в широку невисоку форму, змащену олією, на них - рибні кульки. Залити томатним соусом. Форму помістити у помірно розігріту духовку і запікати до готовності (приблизно 45 хв), періодично поливаючи кульки соусом (за необхідності перевертати)...

Наша кулінарія | Переглядів: 1204 | Додав: Marik | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz