Середа, 29.01.2020
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Риба під цибульно-грибною шубою

Гриби нарізуємо пластинками, цибулю - півкільцями, а моркву натираємо на крупній терці. Обсмажуємо на рослинній олії з додаванням спецій. Дрібно нарубаний часник покласти в самому кінці.

Рибу нарізуємо шматками. На дно форми для запікання наливаємо пару ложок оливкового масла, змішаного з соком лимона, нарізаною м'ятою, естрагоном і перцем. Зверху кладемо рибу, солимо її.

На рибу викладаємо овочеву суміш.

Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.

 

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (16.04.2011)
Переглядів: 1533 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2020
Конструктор сайтів - uCoz