Четвер, 25.04.2024
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Лящ, запечений з ікрою

1 великий лящ, 0,5 склянки ікри, 0,5 склянки дрібно нарізаної ріпчастої цибулі, 0,5 склянки гречаної крупи, рослинна олія, 1 ст. ложка сметани, зелень, лимонний сік, сіль.Рибу очистити, видалити нутрощі і зябра, ретельно вимити, натерти сіллю всередині і зовні і змастити олією.Цибулю і ікру підрум’яниться на рослинній олії.Гречану крупу відварити в підсоленій воді до готовності, але не розварюються. Перемішати з цибулею та ікрою.Получившим фаршем начинити леща. На деко налити трохи олії, покласти леща,обмазати його сметаною і запекти в духовці.Готову рибу нарізати порційними кусками, полити лимонним соком і прикрасити зеленню.

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (16.04.2011)
Переглядів: 1212 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz