П`ятниця, 19.04.2024
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Риба під томатним соусом

Примітка: Ця страва виходить особливо смачною, якщо для її приготування використовувати томатний соус "Краснодарський”.

Спосіб приготування:

Рибне філе наріжте шматочками середньої величини, посоліть і залиште хвилин на 10.Збийте 2 яйця з 2 ст. л. борошна до однорідного стану. Обсмажте шматочки риби в олії, попередньо вмочивши їх в яйцях з борошном. Для приготування томатного соусу цибулю наріжте дрібними кубиками або тонкою соломкою.Рибу вийміть з сковорідки, покладіть на сервірувальне блюдо. В сковорідку додайте трохи олії і обсмажте нарізану цибулю до м’якості.Натріть моркву на тертці, додайте в сковороду до цибулі. Трохи посоліть і тушкуйте, додавши 2 ст. л. води, доки морква не стане м’якою.Додайте в сковороду томатний соус, сухі трави та цукор. Тушкуйте ще 5 хвилин. Викладіть приготований томатний соус на рибу і дайте їй просочитися декілька годин, а краще цілу ніч. Прикрасьте свіжою зеленню. Подавайте холодною.

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (16.04.2011)
Переглядів: 3425 | Коментарі: 3 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz