Примітка: Ця страва виходить особливо
смачною, якщо для її приготування використовувати томатний соус
"Краснодарський”.
Спосіб приготування:
Рибне філе наріжте шматочками середньої величини, посоліть
і залиште хвилин на 10.Збийте 2 яйця з 2 ст. л. борошна до однорідного стану. Обсмажте шматочки риби в олії, попередньо вмочивши
їх в яйцях з борошном. Для приготування томатного соусу цибулю наріжте
дрібними кубиками або тонкою соломкою.Рибу вийміть з сковорідки, покладіть на
сервірувальне блюдо. В сковорідку додайте трохи олії і обсмажте нарізану цибулю
до м’якості.Натріть моркву на тертці, додайте в сковороду до
цибулі. Трохи посоліть і тушкуйте, додавши 2 ст. л. води, доки морква не стане
м’якою.Додайте в сковороду томатний соус, сухі трави та
цукор. Тушкуйте ще 5 хвилин. Викладіть приготований томатний соус на рибу і дайте
їй просочитися декілька годин, а краще цілу ніч. Прикрасьте свіжою зеленню.
Подавайте холодною.
|