1,25 л
квасу, 1 стакан огіркового розсолу, 1 стакан дрібно нарізаної вареної риби
(ліня, судака, окуня або тріски), 2 варені моркви. 2 варених бульби картоплі, 1
стакан зеленої цибулі, 1 цибулина, 2 свіжих огірка, 1 ст. ложка зелені
петрушки, 2 ст. ложки кропу, 2 ст. ложки естрагон (тархун), 3 яйця, зварених
круто, 0,5 лимона, 0,5 ч. ложки чорного меленого перцю, сметана, сіль.Моркву і
картоплю очистити і нарізати кубиками. Так само нарізати огірки. Ріпчаста
цибуля дрібно порубати. Овочі з’єднати з рибою.Приготувати заправку: зелень
петрушки, кропу, естрагон і зеленого лука залити розсолом і дати
настоятися.Заправку з’єднати з овочами і рибою, перемішати, дати ще трохи
настоятися, а потім посолити, поперчити, сбризнуть лимонним соком і залити
квасом.Подавати зі сметаною і рубленого яйцями.
|