1 кг
філе риби, 2 великі цибулини, 2 стручки солодкого перцю, 3 зубчики часнику, 500 г помідорів, 25 г зелені петрушки, 100 г оливкового масла, 3 ст.
ложки томату-пюре, оливки, чорний мелений перець, сіль.Цибулю нарізати тонкими
кільцями. Солодкий перець очистити від насіння і перегородок, нарізати
соломкою. Помідори обдать окропом, очистити від шкірки, нарізати скибочками.
Часник порубати. Петрушку дрібно нарізати.Масло розігріти і обсмажити в ньому
рибу. Рибу витягти, в цьому ж олії обсмажити цибулю. Коли він зарумянітся,
додати перець, згасити. Після цього покласти часник, по-мідори і петрушку.
Томат-пюре розвести 1 склянкою води, посолити і поперчити за смаком. Получившей
сумішшю залити овочі. Тушкувати 10 хв. Потім покласти рибу. Готувати на
слабкому вогні 10-15 хв. Остудить, перекласти на блюдо, прикрасити оливками.
|