Середа, 11.12.2019
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Риба в овочевому соусі

1 кг філе риби, 2 великі цибулини, 2 стручки солодкого перцю, 3 зубчики часнику, 500 г помідорів, 25 г зелені петрушки, 100 г оливкового масла, 3 ст. ложки томату-пюре, оливки, чорний мелений перець, сіль.Цибулю нарізати тонкими кільцями. Солодкий перець очистити від насіння і перегородок, нарізати соломкою. Помідори обдать окропом, очистити від шкірки, нарізати скибочками. Часник порубати. Петрушку дрібно нарізати.Масло розігріти і обсмажити в ньому рибу. Рибу витягти, в цьому ж олії обсмажити цибулю. Коли він зарумянітся, додати перець, згасити. Після цього покласти часник, по-мідори і петрушку. Томат-пюре розвести 1 склянкою води, посолити і поперчити за смаком. Получившей сумішшю залити овочі. Тушкувати 10 хв. Потім покласти рибу. Готувати на слабкому вогні 10-15 хв. Остудить, перекласти на блюдо, прикрасити оливками.

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (16.04.2011)
Переглядів: 797 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2019
Конструктор сайтів - uCoz