Четвер, 25.04.2024
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Запечені рибні котлети

1,5 кг філе риби, 3 цибулини, 2 скибочки білого хліба 60, 1,5-2 склянки томатного соусу, 1 яйце, 1 стручок солодкого перцю, 2 ст. ложки рослинної олії, 0,5 ч. ложки чорного меленого перцю, сіль.Хліб вимочіть в теплій воді і віджати. Рибу, хліб і 1 цибулину пропустити через м’ясорубку. Додати яйце, перець і сіль. Ретельно перемішати. З отримав фаршу сформувати кульки.Залишився лук очистити, нарізати кільцями. Солодкий перець очистити від насіння і перегородок, нарізати квадратиками.Цибулю і перець покласти в широку невисоку форму, змащену олією, на них - рибні кульки. Залити томатним соусом. Форму помістити у помірно розігріту духовку і запікати до готовності (приблизно 45 хв), періодично поливаючи кульки соусом (за необхідності перевертати).

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (16.04.2011)
Переглядів: 1206 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz