1,5 кг
філе риби, 3 цибулини, 2 скибочки білого хліба 60, 1,5-2 склянки томатного
соусу, 1 яйце, 1 стручок солодкого перцю, 2 ст. ложки рослинної олії, 0,5 ч.
ложки чорного меленого перцю, сіль.Хліб вимочіть в теплій воді і віджати. Рибу,
хліб і 1 цибулину пропустити через м’ясорубку. Додати яйце, перець і сіль.
Ретельно перемішати. З отримав фаршу сформувати кульки.Залишився лук очистити,
нарізати кільцями. Солодкий перець очистити від насіння і перегородок, нарізати
квадратиками.Цибулю і перець покласти в широку невисоку форму, змащену олією,
на них - рибні кульки. Залити томатним соусом. Форму помістити у помірно
розігріту духовку і запікати до готовності (приблизно 45 хв), періодично
поливаючи кульки соусом (за необхідності перевертати).
|