У "еліти" промайне Sensas і ще хто-небудь, з їх
ароматизаторами і готовими підгодовувальними сумішами. Все це промайне та й
забудеться. А у воду, як і раніше, сипатимуться - перловка, макуха, висівки і
т.д., і на гачках самотньо бовтатимуться забуті богом і рибою насадки. І довгий
- довгий час очікування, надій і нудьги, за винятком рідкісних хвилин
активності риби. І якою же необхідно володіти "впертістю", щоб, не
дивлячись на це, знову і знову братися за вудки і йти "на рибалку".
Ось ця б завзятість - та в потрібних цілях !!!
Дивно влаштована психіка людини. Але я, на щастя, не психіатр, а людина
нормальна і спробую для таких же нормальних людей викласти свою точку зору з
приводу ароматизаторів.
Почну з того, що ароматизатори - це велика група речовин ( порошкових і рідких
), яка у свою чергу підрозділяється на дві підгрупи:
- ароматизатори для підгодівлі
- ароматизатори для насадки
Можу посперечатися, що левова частка рибаків знайома із значенням слова
"ароматизатори" лише у застосуванні їх в прикормках. І то лише
теоретично.
Допускаю, що невелика група спортсменів, цілком імовірно, має з ароматизаторами
"більш щільний контакт", хоча жодної тямущої публікації на цю тему в
російському інтернеті я не зустрічав.
Не претендую на роль глашатая, а просто хочу сказати:- "Мужики ! Справа
стоїть. Спробуйте - не пошкодуєте !"
Але пробувати всліпу - не у кожного терпіння вистачить. Тому охочі спробувати
можуть читати далі.
|