Я купую декілька буханців хліба, ламаю / нарізую їх
приблизно на 5 см
шматочки і зберігаю в своєму гаражі до тих пір, поки вони не висохнуть -
стануть ще не дуже твердими, але такими, що вже розсипаються на крихти.
Потім я замочую їх протягом ночі, потім вичавлюю з них стільки води, скільки
можливо. Потім я розминаю їх трохи руками, так, щоб в масі залишалися шматочки.
Це будуть як би міні зразки наживок, що випадають із загальної кашоподібної
маси. Дуже часто я додаю мелене конопляне насіння, на око, не дуже багато.
Потім я ділю все на частини необхідні для однієї сесії, зазвичай достатні щоб
заповнити 3-х пінтову коробку для наживок від Drennan. Цього мені вистачає на
6-8 годин рибалки. Іноді, прямо на місці лову, я додаю подрібнені пластівці в
хліб. Потім я наповнюю сумішшю сіткову годівницю, і іноді підкидаю деяку кількість
вручну.
Якщо ви хочете отримати ніжніші частинки, які при руйнуванні у воді
створюватимуть справжню хмару, подрібніть буханець хліба в панірувальні сухарі,
в міксері і потім залиште з у відрі на пару днів. Додайте мелені коноплі і
використовуйте їх не додаючи ні краплі води у відкритій або сітковій годівниці.
Дуже добре працює на річках з невеликою течією.
Гар Нолес додає:
Я роблю все так само, за винятком того що я додаю деяку кількість тертого сиру
або сирного ароматизатора. Коли наступають холоди, я використовую свіжий
подрібнений / розім'ятий хліб. Ви можете зробити це руками не використовуючи
воду, скачайте їх в кульки (розміром з голубине яйце) або наповніть невеликий
фідер.
Дейв Купер пише:
Я знайшов, що тонко нарізані скиби хліба працюють чудово якщо ви хочете
отримати більш пружну наживку. Використовуйте середній хліб для отримання більш
пухнастої текстури. Я не відмітив чи впливає ціна хліба на результати - тобто
ви можете використовувати найдешевший хліб.
|