Четвер, 25.04.2024
Все про рибу, Всё о рыбе, All about fish
Меню сайту
Tak.ru
BannerFans.com
Форма входу
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Категорії розділу
Наша кулінарія [30]
Соціальні мережі
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Кулінарія » Наша кулінарія

Салат святковий

200 г філе осетрини, або севрюги, або сьомги, 1 помідор, 1 свіжий огірок, 3 бульби картоплі, 75 г листового салату, 1 солоний огірок, 100 г майонезу, 1 ст. ложка 3%-го оцту, сіль.Філе риби відварити, остудити і дрібно нарізати. Картопля відварити в мундирі, остудити, очистити, нарізати скибочками. Свіжий і солоний огірки нарізати тонкими кружечками. Помідор нарізати тонкими скибочками. Листовий салат нашінковать.Інгредієнти з’єднати, посолити за смаком, заправити сумішшю майонезу й оцту, перемішати.Для салату також можна використовувати судака, форель або лосося.

Категорія: Наша кулінарія | Додав: Marik (16.04.2011)
Переглядів: 991 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Юля  
0
Дуже дякую за рецепт)
Обов'язково спробую)

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Wmlink
BannerFans.com
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Wmlink
BannerFans.com
Наші відвідувачі
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz